Argireline, de effectieve spierontspannende peptide voor een gladde en langdurig jeugdige huid!

Een voor eeuwig gladde en rimpelvrije huid is helaas een illusie. Bepaalde cosmetische ingrediënten kunnen er echter wél voor zorgen dat je huid zich meer ontspant, waardoor de tekenen des tijds minder snel zullen optreden ofwel minder zichtbaar worden. Binnen de Bio Active Care by Mineral Care-lijn is de peptide Argireline een prominente en vooral doeltreffende cosmetische spierontspanner. Deze zorgt voor een gladdere en opvallend jeugdige huid, zónder botoxinjecties of andere meer invasieve cosmetische ingrepen!

Wie veel mimiek heeft, oftewel de uitdrukkingen in het gezicht tijdens praten of lachen, zal onder meer sneller kraaienpootjes krijgen rondom de ogen en rimpels op het voorhoofd. De oorzaak van deze zogeheten ‘mimische ouderdomstekenen’ kunnen met bepaalde cosmetische ingrediënten heel doeltreffend worden aangepakt bij de bron, te weten bij de zenuwprikkeloverdracht van de spieren in de huid. Botox is inmiddels alom bekend, maar dit is voor heel veel mensen een grote brug te ver.

Over peptiden
Er zijn echter natuurlijk alternatieven die op een minder invasieve wijze min of meer hetzelfde effect als botox kunnen imiteren. Peptiden zijn waardevolle cosmetische ingrediënten als het gaat om een effectief anti-aging effect. Het zijn van nature één van de bouwstenen van het leven en alles dat leeft bevat dan ook peptiden. Peptiden zijn eenvoudig uitgelegd de bouwstenen van aminozuren, die op hun beurt weer de bouwstenen zijn van eiwitten (proteïnen). Peptiden als cosmetisch ingrediënt hebben echter een geheel andere structuur én werking dan de peptiden die van nature in onze huid voorkomen.

Zenuwprikkels onderbreken met Argireline
Er zijn verschillende soorten peptiden die als cosmetisch ingrediënt worden toegevoegd. Het ingrediënt Argireline is een bekende en heel doeltreffende peptide die werkt op de zenuwprikkeloverdracht van de spieren in je gezicht. Deze soort peptide remt het vrijkomen van acetylcholine. Dit is een neurotransmitter, oftewel een signaalstof die de zenuwsignalen overdraagt tussen de zenuwcellen in je zenuwstelsel en die impulsen overdraagt van motorische zenuwcellen op spiercellen óf van zenuwreceptoren op gevoelszenuwcellen. Acetylcholine is echter met name betrokken bij de impulsoverdracht van zenuwcellen naar de motorische skeletspiercellen. Door deze prikkels te onderbreken met behulp van de cosmetische peptide Argireline zullen je gezichtsspieren dus op een geheel veilige wijze meer ontspannen, waardoor de vorming van mimiekrimpels en fijne lijntjes wordt voorkomen. Reeds bestaande mimische rimpels zullen minder zichtbaar worden op termijn.

Nieuw! Pure Skin 3 in 1 Cleansing Lotion
De nieuwe Pure Skin 3 in1 Cleansing Lotion van Bio Active Care by Mineral Care reinigt je huid in alle zachtheid van make-up en overtollig talg, verheldert de teint, tonifieert en verfrist tegelijkertijd. De samenstelling is tevens perfect geschikt voor het snel en effectief verwijderen van oogmake-up. De formule heeft een zijdeachtige textuur en ruikt aangenaam fris dankzij marine geurnoten.


Met Argireline voor een perfect schone, intens frisse én langdurig jeugdige huid!

De samenstelling van de nieuwe Pure Skin 3 in 1 Cleansing Lotion bevat als hoofdingrediënt, net als alle producten van de Bio Active Care by Mineral Care-lijn, de peptide Argireline. Deze werkstof blokkeert dus de zenuwsignalen die zorgen voor de aanspanning van je gezichtsspieren, door de stof Acetylcholine in je huid vrij te laten komen. Dit resulteert in een direct huidontspannend effect op fijne lijntjes en rimpels en helpt ze op de langere termijn tevens te voorkomen. Dit unieke nieuwe product helpt dus voor een perfect schone, intens frisse én langdurig jeugdige huid!

Reacties

Populaire posts