S.O.S. droge huid!

S.O.S. droge huid met de nieuwe HYDROLIQUE™-lijn
van Bio Active Care by Mineral Care!

Het is bijna zomer in ons land en ook de lentezon laat zich weer steeds vaker prominent zien. Voor je huid kan té veel zon echter leiden tot een droog en trekkerig gevoel. Vooral na een lange dag buiten merk je dit vaak ’s avonds goed. De nieuwe Bio Active Care HYDROLIQUE™-lijn bevat een aantal intensief hydraterende producten die het natuurlijke vochtgehalte weer snel aanvullen, je huid weer comfortabel, zacht en aangenaam soepel laten aanvoelen én er langdurig jeugdig laten uitzien.

Een droge huid is een veel voorkomend probleem, zeker tijdens de zomermaanden. Het wordt veroorzaakt door een verminderde barrièrefunctie van de huid. Dit leidt tot vochtverlies en tot een vermindering van het vochtbindende vermogen. Een droge huid is namelijk niet in staat om lipiden (vetten) te binden, waardoor de huid strak, oncomfortabel en trekkerig aanvoelt. Bovendien ziet een droge huid er vaak veel ouder uit. Denk maar eens aan het spreekwoordelijke verschil in uiterlijk tussen een sappige druif of een verdroogde krent…

De H van hydratatieherstel
Een droge huid verliest ook het vermogen om goed te functioneren. De kans op beschadigingen door de zon en vroegtijdige veroudering wordt dan groter. Tevens neemt het risico op infecties toe. Ook is het voor de droge huid bijna onmogelijk om werkstoffen te binden en wordt de huid daardoor heel gevoelig voor tal van ongemakken. Een droge huid heeft een dagelijkse verzorging nodig die de natuurlijke huidbarrière en het verminderde vochtvasthoudende vermogen herstelt. De nieuwe HYDROLIQUE™-lijn van Bio Active Care is daarop hét antwoord!

De H van HYDROLIQUE™
Een evenwichtige vochtbalans is de basis voor een gezonde huid, ongeacht welke leeftijd je hebt. Dankzij de tweevoudige aanpak voedt HYDROLIQUE™ alle denkbare huidtypes, terwijl de natuurlijke vochtbarrièrefunctie van je huid wordt hersteld. Door het combineren van botanische zaadoliën, algenextracten, Dode Zeemineralen en geselecteerde actieve ingrediënten, laten de unieke parabeenvrije HYDROLIQUE™-formules je huid weer binnen no time soepel en optimaal gehydrateerd aanvoelen. Eén van de belangrijkste ingrediënten is de geavanceerde werkstof Pentavitin.

Wat is Pentavitin en wat doet dit voor je huid?
Pentavitin is een 100% natuurlijk complex op basis van planten. Door de unieke samenstelling kan deze werkstof zich binden aan je huideigen proteïnen, waardoor de natuurlijke vochtbalans van je huid, zowel aan de oppervlakte als in de dieper gelegen huidlagen, wordt hersteld. Deze geavanceerde werkstof maakt als het ware een vochtreservoir in je huid aan, dat tot wel 72 uur voor een diepe hydratatie zorgt. Het verbetert de celstofwisseling en brengt je huid weer in balans. Binnen twee weken staat dit garant voor een voelbare én zichtbare verbetering. Je huid voelt weer aangenaam zacht, glad en soepel aan. 

 ‘Hydro Glow’-producten voor een opvallend stralende huid
De Bio Active Care HYDROLIQUE™-lijn bestaat uit een aantal rijke dagcrèmes, variërend voor verschillende huidtypes, een intensief regenererende nachtcrème, een extra rijke dag- en nachtcrème en een intensief hydraterende oogcrème. Alle formules hebben als eerste twee woorden in hun productnaam ‘Hydro Glow’ en dat is niet voor niets. Ze zorgen er namelijk stuk voor stuk voor, dat je huid, naast het opnieuw verkrijgen van een optimale natuurlijke vochtbalans, intens gaat stralen!Reacties

Populaire posts