Herfst in aantocht, tijd voor een aangepast huidverzorgingsritueel!


Na de zomermaanden en met het nieuwe herfstseizoen voor de boeg, heeft de huid van je gezicht behoefte aan intensief herstel, rijke voeding en het opbouwen van een goede weerstand. Wanneer je huidbarrière in een goede conditie verkeerd, is je huid veel beter bestand tegen invloeden van buitenaf in het najaar, zoals kou, gure wind en regen. Mineral Skin Cosmetics biedt hiervoor een aantal intensief voedende en vitaminerijke kuurproducten, zodat je huid gezond, opvallend jeugdig en vooral weerbaar het nieuwe seizoen kan trotseren!

Externe factoren zoals UV-straling tijdens de zomermaanden en de inwerking van zee- of zwembadwater kunnen de natuurlijke barrièrefunctie van je huid aantasten. Dit leidt tot een verhoogd vochtverlies via je huid. Vaak is het zo dat elke seizoensverandering ook een verandering in de conditie van je huid met zich meebrengt. Een droge huid is vaak één van de meest opmerkelijke veranderingen na de zomermaanden. Het is dan verstandig om je huidverzorgingsroutine voor de komende herfst hierop aan te passen.

De H van hyaluronzuur 

 Hyalaronzuur zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden.

Is je huid erg droog na de afgelopen zomermaanden? Dan is een product op basis van hyaluronzuur hét aangewezen kuurproduct! Het XMinerals Ultra Rich Hyaluronic Serum bevat een hoog gehalte hyaluronzuur dat het vocht in je huid langdurig vasthoudt, voor een volumineuze, elastische en jeugdige huid. De toegevoegde Vitamine C verheldert een doffe, oneffen teint en werkt bindweefsel versterkend. Dode Zeemineralen voeden, remineraliseren en revitaliseren je huid. Geavanceerde peptiden zorgen voor de aanmaak van huideigen collageen, elastine en andere proteïnen, waardoor je huid zichtbaar én voelbaar voller en steviger wordt.


Jeugdherstellend kuurserum

Ginkgo biloba is een geneeskrachtige boom uit China
Het Xminerals Elite Superior Serum op basis van Dode Zeemineralen- en algen bevat net als het Ultra Rich Hyaluronic Serum een hoog gehalte aan hydraterend hyaluronzuur. Hiernaast bevat dit serum krachtige antioxidant werkstoffen van blauwe lotus, vitamine C en groene koffie, in combinatie met een geavanceerd peptidencomplex. En dit is niet het enige.  Met de toegevoegde extracten van ginkgo biloba en de ultrakrachtige flavonoïde quercetine resulteert gebruik van dit complete serum in een opvallend gladde, veerkrachtige, stevige en langdurig jeugdige gezichtshuid.

‘Weerstandsboost’  

Vitaminen zijn essentieel voor een goede gezondheid. Dat geldt tevens voor je huid. Met de Nourishing Vitamin Capsules van Bio Active Care by Mineral Care krijgt je gezichtshuid een krachtige ‘vitamineshot’! Deze intensief huidverbeterende capsules zijn speciaal ontwikkeld om je huid in een optimale conditie te brengen en langdurig te behouden. Ze bevatten een mix van de vitamines A en E in combinatie met Omega-3 vetzuren en ginseng. Deze synergetische combinatie herstelt de elasticiteit, hydrateert, voedt én beschermt je huid. Je natuurlijke huidbarrière wordt versterkt bij dagelijks gebruik, na de reiniging en onder je dag- en of nachtverzorging. De capsules verminderen daarnaast rimpels en fijne lijntjes en zorgen voor een opvallend gladde en jeugdige huid, die optimaal beschermd is tegen de gure invloeden van de komende herfst!

Een nieuw seizoen, een nieuw huidverzorgingsritueel!

Met het natuurlijke ritueel van het vallen van de blaadjes, is het ook voor jouw huid dus de hoogste tijd om over te schakelen op een nieuw huidverbeterend najaarsritueel. Ben jij benieuwd hoe het met je huid gesteld is na de afgelopen zomermaanden? Wil je met je huid goed voorbereid, weerbaar en stralend het nieuwe herfstseizoen in? Maak dan snel een afspraak bij één van de schoonheidsspecialistes die met de producten van Mineral Skin Cosmetics werkt en laat je adviseren voor een nieuw behandelplan met eventueel aangepaste producten voor thuisgebruik. Mineral Skin Cosmetics werkt uitsluitend samen met gediplomeerde schoonheids- en huidspecialisten. Zij zijn expert op het gebied van huidverbetering, huidproblemen en huidafwijkingen.

Kijk voor een schoonheidsspecialiste bij jou in de buurt op de website!

Reacties