De H van Herfst en extra Herstel…

Geef je huid een weerstandsverhogende boost met een masker!

De gure weersinvloeden tijdens het najaar en de winter doen vaak een flinke aanslag op je gezichtshuid, door de inwerking van kou, wind, regen of sneeuw. Een intensief verzorgend, herstellend en voedend masker is dan geen overbodige luxe. 

Maskers zijn een opvallende trend als het gaat om thuis- en salonbehandelingen ter bevordering van een gezonde en stralende huid. Nog nooit was de verkoop van maskers zo hoog en het aanbod zo groot. Je kunt een masker op twee manieren gebruiken. Ofwel kies je een variant geschikt voor je (globaal overheersende) huidtype, ofwel ga je voor een masker dat tijdelijke extra huidbehoeften als een onzuivere huid en overtollig talg doelgericht aanpakt. Voor het komende gure seizoen zijn vooral de voedende, reinigende en intensief regenererende maskers aanraders om je huid een extra weerstandsverhogende boost te geven.

Mineral Skin Cosmetics biedt binnen haar cosmeticalijnen XMinerals, Just Mineral en Bio Active by Mineral Care verschillende rijke gezichtsmaskers die je huid fris, gerevitaliseerd en stralend voor de dag laten komen. Ze helpen jou ook bij het opbouwen van voldoende weerstand tegen de schadelijke weersinvloeden tijdens de koude maanden!

Najaarsdetox met Just Mineral Hydra Mud Mask

Wetenschappelijk is bewezen dat ieder mens een bepaalde hoeveelheid afvalstoffen heeft, die het lichaam niet op een natuurlijke manier kan verlaten. Door je lichaam te helpen bij het verwijderen van deze ‘toxen’, help je je gezondheid te bevorderen op meerdere fronten. Detoxen en je huid diepgaand reinigen met behulp van modder is momenteel ook een opvallende trend, die al sinds de oudheid bestaat. Het Hydra Mud Mask is een diep reinigend moddermasker op basis van Dode Zeemineralen en Chinaklei, voor een krachtige detox werking. Het toegevoegde aloë vera-extract heeft een kalmerend effect op je huid. Dit heerlijke masker laat je huid intensief gereinigd, fris en glad achter, en daarnaast perfect voorbereid op de opname van de andere producten van Just Mineral.

Sleeping beauty met het Nourishing Sleeping Mask

Dit heerlijke Recoverage masker voor de normale tot droge huid breng je 's avonds aan nadat je gezicht gereinigd is. Een bijkomend voordeel van dit masker is, dat als je het masker niet afneemt, je na gebruik niet ook nog eens nachtcrème hoeft op te doen. Het masker kan zo fijn de hele nacht zijn werk blijven doen.

De hele Recoverage lijn is, zoals als de naam al doet vermoeden, voor het verjongen en stralend houden van je huid. De lijn, en dit specifieke masker, bevat een cocktail van natuurlijke ingrediënten die op anti-aging gericht zijn zoals: hyaluronzuur en de antioxidanten vitamine C, E en groene thee-extract. Hiermee herstel je de natuurlijke vochtbalans van de huid. Bij regelmatig gebruik verzacht dit masker zichtbaar fijne lijntjes en rimpels. Zo transformeer jij eenvoudig je nachtrust tot een ware schoonheidsslaap!

Een natuurlijke lift met het Xminerals Ultra lifting mask

Welk masker ook een anti-aging effect heeft is het Ultra lifting mask. Dit masker heeft een dikkere structuur dan zijn zusje van de Bio Active Care lijn. Dit komt doordat dit masker zijn basis vindt in de kleisoorten kaolien en betoniet. Net als het boven beschreven masker bevat ook dit masker hyaluronzuur. Tel hierbij op Dode Zeemineralen, aminozuren en omega-3 rijke squalaanolie, vitamine C en E en je hebt de formule van dit fijne liftende en hydraterende masker. Het masker heeft een krachtige, voelbare werking wat je zeker zal ervaren als je het na 5-10 minuten afneemt met lauw-warm water. En zeg nou zelf, een natuurlijke lift, wie wil dat nou niet?!

Puur en zuiver met Purifying Clay & Mud Mask van Bio Active Care

Tijdens het najaar is onze voeding vaak wat vetter en rijker in de vorm van bijvoorbeeld stamppotten. Dit kan van invloed zijn op je huid, die daardoor wat meer onzuiver of misschien zelfs wat vetter dan normaal voor de dag komt. Het Pure Skin Purifying Clay & Mud Mask is dan een ideaal masker dat je huid tot in de diepte zuivert. Dit masker is gebaseerd op mineraalrijke Dode Zeemodder en de absorberende en diep reinigende kleisoort Kaolien. Het verwijdert onzuiverheden en verfijnt je poriën. De toevoeging van algenextract voedt en remineraliseert je huid, glycerine beschermt de natuurlijke vochtbalans en laat je huid zacht, glad, comfortabel en ontspannen aanvoelen.

Twijfel je nog welk masker geschikt voor jou is en aan al jouw wensen voldoet?! Vraag advies aan een van de huidspecialisten bij jou in buurt!  Zij denken graag met je mee! Deze maand krijg je daarnaast een mooie korting bij aankoop van een masker voor thuis!

Gun jezelf en je huid een heerlijk masker de komende herfstvakantie!


Reacties